ホーム > ニュース > 比江島慎二准教授の研究がウェブマガジン(Arbitrage Magazine)で紹介されました

Japan Makes a Splash with Their New Tidal Energy System

KEY POINTS AT A GLANCE:

1. The new tidal energy production uses a pendulum-based motion instead of propeller-based motion.
2. It has a low production cost, increased durability and will not harm marine life.
3. It will produce 75% more energy than the rotary-based method.

In December 2010, Shinji Hiejima, associate professor of the Graduate School of Environmental and Life Science at Okayama University, Japan, developed a new type of tidal energy system, called the “Hydro-VENUS” or “Hydrokinetic-Vortex Energy Utilization System.”

The Hydro-VENUS system will make energy available to coastal communities and communities with coastal neighbours who can potentially transfer the electricity to them. This energy will be environmentally friendly and there will be a constant supply since ocean currents are always moving.

Arbitrage Magazineはこちら